*Gastblog door Wellnez Atelier* Onze website als vaste schakel naar onze klanten toe.

Zoë en Anke van Wellnez Atelier zijn al enkele jaren klant bij Fat Fish. Naast een website hebben ze ook een online afsprakentool en een webshop laten bouwen door ons. Ik vroeg Anke of ze geen gastblog wou schrijven voor mijn website. Je leest haar verhaal hier.

 

Wie is Wellnez Atelier?

Bij Wellnez Atelier ontwerpen en bouwen we sauna’s, hottubs, dompelbaden en buitendouches. Maar we staan voor meer dan dat;  voor een levensstijl, een toevluchtsoord, en een terugkeer naar de essentie. We brengen het Zweedse gevoel van 'lagom' - niet te veel, niet te weinig, maar precies goed - naar onze klanten, waarbij we een evenwicht vinden tussen mooi design, functionaliteit en de tijdloze kunst van het goede leven.

Elk project, groot of klein, wordt met veel liefde, expertise, en een begrip van wat het betekent om echt thuis te komen, aangepakt. In een wereld die steeds sneller en veeleisender wordt, nodigen wij jou uit om te pauzeren, adem te halen, en je te herinneren aan wat echt belangrijk is - welzijn, comfort, en het vinden van vreugde in de eenvoudige dingen.

In de beginjaren van ons bedrijf concentreerden we ons uitsluitend op de verhuur van barrelsauna's en hottubs. Later voegden we ook de bouw hieraan toe en allemaal onder de oorspronkelijke naam 'Sauna on wheels'. Twee jaar geleden namen we een ingrijpende beslissing: we stopten met onze verhuuractiviteiten en richtten ons uitsluitend op datgene waar we echt gepassioneerd over zijn - het ontwerpen en bouwen van hoogwaardige sauna's en hottubs. Deze wijziging ging gepaard met een volledige herziening van onze naam en merkidentiteit, inclusief de nood aan een professionele website.

 
 

Hoe ervaren ze de samenwerking met Fat Fish?

Onze vorige website was gebouwd met een 'doe-het-zelf' pakket. Iemand had de basisstructuur opgezet, maar daarna moesten we zelf verder aan de slag. Hoewel we graag creatief bezig zijn, liep het spaak bij de technische aspecten. We misten de benodigde kennis en hadden echt iemand nodig die ons kon begeleiden en assisteren bij deze technische uitdagingen.

Toen we besloten om over te schakelen naar een nieuwe website, wilden we iets duidelijker, uitgebreider en vooral professioneler. Dat bracht ons naar Stijn van Fatfish. Het leuke aan Stijn is dat hij ook alles op maat maakt en we passen die filosofie zelf ook toe op onze realisaties dus dat was al een eerste ‘match made in heaven’.

We deelden alle informatie over onze zaak en onze wensen, en geloof me, dat was een behoorlijke hoeveelheid. Wat voor ons eenvoudig lijkt, gezien we dagelijks met onze materialen, sauna- en hottub modellen werken, is voor een buitenstaander een huzarenstukje. Stijn nam de tijd om zich hier volledig in te verdiepen en alle informatie eigen te maken. Alle informatie is ook echt verwerkt en daar verdient hij al een medaille op zich voor :D . Ik ben er dan ook zeker van dat hij zichzelf nu al een behoorlijke hottub- en sauna-specialist mag noemen 😉.

Naast het feit dat alle correcte informatie op onze website moest staan, was het ook uiterst belangrijk dat de juiste bezoekers hun weg naar onze website zouden vinden en de goesting om er ook op te blijven. Dit heeft Stijn fantastisch goed aangepakt. Onze website laat perfect zien wat we juist doen, hoe onze werking is en waar we voor staan.

Wat onze website extra leuk maakt, is dat ik nog steeds zelf aanpassingen kan doen. Dat was voor ons ook een belangrijk aspect, maar tegelijkertijd weten we dat we altijd kunnen rekenen op Stijn voor alle technische zaken om onze website optimaal te laten werken. Dat is dus echt het beste van 2 werelden.

Als ondernemer is het vaak zo dat je manusje van alles moet zijn. Het geruststellende gevoel dat je dan altijd kunt rekenen op de professionele ondersteuning van Stijn is werkelijk onbetaalbaar. Zo kunnen wij onze tijd steken in waar we echt goed in zijn!

Het feit dat we echt zo vaak complimenten krijgen over onze website van onze klanten, bevestigd voor ons wat we van het begin al wisten; het was de beste beslissing ooit om Stijn van Fatfish te contacteren! En we raden het elke ondernemer die wil groeien met zijn bedrijf ten sterkste aan! 😉

 

Ben je benieuwd naar het resultaat (en vooral het knappe product) van Wellnez Atelier? Neem dan een kijkje op hun website.

 

Wil jij zelf ook een website laten maken? Professioneel naar buiten komen en je frustratiefactor naar beneden krijgen? Boek dan een afspraak in en we vliegen er in!

Vorige
Vorige

Waarom een professionele uitstraling belangrijk is voor je zaak

Volgende
Volgende

Dit is de trend voor 2024 voor je zaak