We komen samen in een kleine groep en gaan hands-on aan de slag met je website.

 
 

# 1: Basis

2 X 3 uur €300*

De inhoud van je website wordt bepaald en geïmplementeerd. Je leert een gepaste template kiezen, pagina’s beheren en elementen toevoegen. Je leert de navigatie van je website instellen.

 
 

# 2: CTA

1 X 3 uur €150*

CTA staat voor ‘Call To Action’. We zorgen ervoor dat bezoekers effectief doorklikken en klanten worden. We gaan aan de slag met buttons en formulieren.

 
 

# 3: GDPR en SEO

1 X 3 uur €150*

De Europese wetgeving stelt dat de privacy van je bezoekers transparant moet zijn op je website. We implementeren de wettelijke vereisten om in orde te zijn met GDPR. Daarnaast nemen we ook de SEO van je website onder de loep. Een goede SEO (Search Engine Optimalization) zorgt voor je ranking in zoekmachines zoals Google.

 
 

# 4: huisstijl

1 X 3 uur €150*

Als bedrijf kom jij naar buiten met een bepaald logo, lettertype en kleuren. Zo kan je jezelf ‘branden’ naar de buitenwereld toe. In deze workshop zorgen we ervoor dat die huisstijl wordt doorgetrokken op je website.

 
 

# 5: live gaan

1 X 3 uur €150*

Hoe krijg je je website nu gekoppeld aan je domein en welke aspecten moet je zeker nakijken voor live gaat? In deze workshop zorgen we ervoor dat je etalage in orde is en dat de gordijnen open mogen gaan voor het grote publiek.

 

*prijs is exclusief BTW en externe abonnementskosten zoals Squarespace, domeinnaam en mailbox.

Schrijf in voor deze 5 workshops en krijg €100 korting op het ganse pakket!